Szemvizsgálat

Szemünk a legfontosabb és egyik legbonyolultabb érzékszervünk, amely rendszeres ellenőrzést igényel. Sajnos az emberek gyakran már csak akkor jelentkeznek be vizsgálatra, amikor megromlott látásuk és az a mindennapi életükben is problémát okoz. Mindenki számára legalább 2 évente szükséges lenne a szem vizsgálata, de természetesen speciális esetekben vagy gyermekeknél, idős korban ennél gyakrabban, akár félévente, évente is ajánlott. A látás romlása általában lassú folyamat, amely évekig is eltarthat, különösebb panasz nélkül. Ezért, ha minél előbb fény derül a látáshibára, annál sikeresebben és könnyebben orvosolhatók a vele kapcsolatos problémák is.

A megfelelő korrekciós lencse megállapítása mellett a rendszeres ellenőrzés során végzett szemfenékvizsgálat és szemnyomásmérés biztosítja a későbbi súlyos látászavarok kialakulásáért felelős betegségek korai felismerését és kezelését, mint például a cukorbetegség, magas vérnyomás, a szürke- és zöldhályog.

Üzletünk rendelőjének felszereltsége biztosítja, hogy alapos és teljeskörű szemvizsgálatot végezzünk pácienseink számára.